Home Menyre Jetese Zogu i Tiranes ja hedh burgut dhe kalon ne arrest shtepi,dalin dhe...

Zogu i Tiranes ja hedh burgut dhe kalon ne arrest shtepi,dalin dhe fotot e para

476
0

Zogu i Tiranes emri i te cilit eshte Hermes Nikaj eshte liruar kete jave nga burgu 313.

Ai eshte arrestuar me 24 nentor 2019 ndersa sot mesohet se gjykata ka ndryshuar masen me arrest shtepia,ndersa hetimet per te vazhdojne akoma.Nikaj ne nje interviste per Panorama Plus deklaroi se shpreson qe te perfitoje lehtesime per shkak se eshte me shkolle te larte dhe me perpara nuk ka patur asnje precedent penal.


Ne gjyq u perfaqesua nga avokati i tij pasi ai kishte probleme me shendetin.