Home News Vjen lajmi qe prisnim jepet data se kur do te hapen restorantet...

Vjen lajmi qe prisnim jepet data se kur do te hapen restorantet dhe baret ne vendin tone

748
0

Qeveria ka vendosur se baret dhe restorantet ne Shqiperi do te hapen ne date 18 Maj por do te kete disa kufizime. Pra sipas fjales se kryeministrit hapja e ketyre bizneseve do te lejohet deri ne oren 17:30 .

Gjithashtu nuk do te ofrohet asnje sherbim brenda ne ambjente te mbyllura te lokaleve. Kamarieret dhe stafi do te sherbejne vetem nese ka ambjente te jashtme.

Duke qene se ishin te parat qe u mbyllen per shkak te koronavirusit edhe plani per rihapjen e tyre eshte marre me vone pasi duhet te jene me siguri te larte edhe kushtet e rihapjes.

Prandaj edhe njoftimi eshte bere duke marre parasysh rregullin se nuk dhute te rrine bashke me shume se 5 persona ne te njejtin vend