Home News Vjen lajmi i madh nga Italia, por ne Milano po ndodh dicka...

Vjen lajmi i madh nga Italia, por ne Milano po ndodh dicka shqetesuese…

1200
0

Sipas te dhenave te fundit numri i jeteve te humbura nga koron.avirusi ne Itali eshte gjithnje ne ulje. gjate 24 oreve te fundit ka shkuar ne 566 duke e cuar ne total 20.465

Te sheruarit jane ne total 35.435 Rastet e reja jane ne rritje prej 3 153 ne nje dite dhe e kane cuar numrin total ne 159 516

Edhe pse te dhenat e pergjithshme jane ne renie, ne Milano dhe zonat perreth vazhdojne te jene shqetesuese, ku vetem dje pati 296 raste te reja brenda nje dite vetem ne MIlano.