Home News Vetem sot 10 mijë raste: Ky shtet ne Europe po shkon keq...

Vetem sot 10 mijë raste: Ky shtet ne Europe po shkon keq e me keq

439
0

Mediat e huaja tregojne se ne 24 orët e fundit, Rusia ka shënuar shifrën më të lartë te rasteve te prekur nga pandemia rreth 10,600 .

Edhe pse ne Rusi numri i te prekurve eshte i larte shkalla zyrtare e jeteve te humbura është e ulët në krahasim me vendet si Italia, Spanja dhe Shtetet e Bashkuara.

Numrin i përgjithshëm i humbjeve t ejeteve ka shkuar 1.280.

Gjithashtu edhe të shtunën Rusia regjistroi një numër të lartë, me 9,623 raste të reja.

Pavarësisht rritjes së vazhdueshme të rasteve, qeveria po mendon të heqë gradualisht masat nga 12 maji.