Home Menyre Jetese Vetem personat me te zgjuar mund te gjejne drerin e fshehur ne...

Vetem personat me te zgjuar mund te gjejne drerin e fshehur ne foto

360
0

Truri yne duhet vënë në lëvizje herë pas here për ta stimuluar qe te reagoje shpejt. Teste te tilla jane efikase sipas shkencetareve. Ato i bejne mire trurit tone. Me poshte keni një enigmë që do testojë logjikën dhe vëmendjen tuaj, dhe do ju vërtetojë nëse keni shpirtin e një dedektivi apo jo.

Gjuetarët e pafat

2 gjuetarë kanë dalë për gjuheti dhe papritur kanë parë një dre. Por në momentin që ata vrapuan drejt tij, dreri u zhduk. A mund ta gjeni se ku është fshehur dreri në këtë foto?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni të foton me poshte.