Home Menyre Jetese Vendosi Kamera Në Shtepi, U shokua kur pa cfare i bente gruaja...

Vendosi Kamera Në Shtepi, U shokua kur pa cfare i bente gruaja “Nënës Plake” (Video)

496
0

Një vajzë me emrin Miriam Marino e kishte nenen e saj të prekur me alzhaimer, ndërsa në pamundësi që t’i ndihmonte dhe qëndronte afër per shkak te punes, ajo mori një kujdestare që të përkujdesej për të.

Nje dite ajo i vuri kamerat nëpër shtëpi qe te shikonte se si perkujdesej gruaja per nene e saj, por mbeti e shokuar kur pa se cfare dhu.ne ushtronte kujdestarja që ajo kishte punësuar.