Home Menyre Jetese U dërgua ne Turqi për kurim, sëmundja e rëndë i merr jetën...

U dërgua ne Turqi për kurim, sëmundja e rëndë i merr jetën ushtarakut shqiptar ne nje moshe fare te re

131
0

Ushtari i Bazës së mbështetjes dhe emergjencave Civile, Ernesto Leka, ka humbur jetën pas l.uftës me sëmundjen e rëndë.

Pavarësisht përpjekjeve të familjarëve dhe Ministrisë së Mbrojtjes, ai fatkeqësisht nuk mundi t’ia dalë në b.etejën me sëmundjen e rëndë, duke mbyllur sytë në një moshë të re, në një nga spitalet e Turqisë, aty ku dhe ishte dërguar për kurim.