Home News Trondit shkencëtarja: COVID-19 është komplot, maskat jane te rrezikshme!

Trondit shkencëtarja: COVID-19 është komplot, maskat jane te rrezikshme!

592
0

Një deklaratë e forte vjen nga mikrobiologia Judy Mikovits, e cila është cilësuar një ndër shkencetaret me te famshme të brezit të saj. Teza e saj e doktoraturës në vitin 1991 revolucionarizoi trajtimin e HIV. Në kulmin e karrierës së saj doktoresha Mikovits dërgoi një artikull që iu bllokua në revistën Shkenca.

Artikulli shkaktoi tronditje ne ate kohe ne komunitetin shkencor pasi zbuloi se përdorimi i përbashkët i indeve shtazore dhe njerëzore ishte një murtajë shkatërruese për sëmundjet kronike. Për ekspozimin e sekreteve të tyre, njerezit e Big Farmes, zhvilluan një lufte te vertete me doktoreshën Mikovits, duke shkatërruar karrierën e saj, emrin e saj të mirë dhe jetën e saj personale.

Ne keto kohe qe po kalojme ajo ka një teori të re edhe për koronavirusin, sipas të cilës është thjesht një komplot i bërë për të rritur taksat e vaksinimit.

Teoria e saj e re bën bashkë disa genjeshtra, që sipas saj po thuhen për koronavirusin ndërsa shton se të pasurit do të pasurohen akoma më shumë ndërsa të varfrit do të zhyten akoma më shumë në varfëri. Ndër të tjera mikrobiologia thotë se mbajtja e maskave është e panevojshme, madje edhe e rrezikshme dhe shton se të mbyllësh plazhet është absurde, sepse, sipas saj, në ujin e detit gjenden mikrobe shëruese.