Home News Tritan Kalo: Kujdes rimbyllja eshte ….. Ja si duhet të ecim përpara

Tritan Kalo: Kujdes rimbyllja eshte ….. Ja si duhet të ecim përpara

336
0

Mjeku infeksionist, Tritan Kalo, eshte kunder nje rimbullje perseri per shkak së rasteve me koronavirus.

Mjeku Kalo thekson në një postim në Facebook se rimbyllja është e padëshirueshme per te gjithe dhe njekohesisht e pamundur, por ecja e kujdesshme përpara është plotësisht e mundur.