Home News Tre vite të vështira/ Parashikimi, ja çfarë do ndodhë deri në vitin...

Tre vite të vështira/ Parashikimi, ja çfarë do ndodhë deri në vitin 2023

1145
0

Ky parashikim eshte bere nga Krisanthi Kallojeri, qe punon dhe jeton në Athinë.

Në tre vitet e ardhshme bota do të njohë zhvillime të vështira, me natyrë ekonomike. Tregjet financiare do njohin vështirësi dhe këto do të ndihen edhe në vende të vogla si Shqipëria. Po kështu do ketë zhvillime politike të fuqishme.

Pas vitit 2023 bota do stabilizohet e do vijnë kohë te begata. Nuk do të ketë ndryshim të rendit botëror. Do vazhdojmë me sistemin kapitalist. Këshillat janë: Bëni hapa të vegjël, dhe të sigurt përpara. Vlerësoni ato për të cilat keni luftuar shumë, mbajini fort. Qëndroni më këmbë në tokë, që trazirat mos t’ju gjejnë në ajër, ka perfunduar ajo