Home Menyre Jetese Test inteligjence: A e gjeni dot qenin midis lopeve?

Test inteligjence: A e gjeni dot qenin midis lopeve?

963
0

I fshehur midis lopeve plot me mgjyra, ne ke foto eshte fshehur nje qen.
Nqs per te pare qenin ju duhen 5 minuta do te thote qe jeni shume te perqendruar
dhe jeni te vemendshem ne gjetjen e qenit.
Por nqs ju duhen 10 minuta do te thote qe kapacetiti juaj i shikimit
eshte i lodhur dhe i ngadalte
dhe duhet te ushtroheni me shume per teste te tilla per
nje perqendrim dhe zhvillim te shikimit.
Por nqs se e gjeni ne pak sekonda ose brenda 1 minute do
te thote qe jeni inteligjente dhe keni nje shikim te mrekullueshem