Home Menyre Jetese Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjec dhe...

Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjec dhe burri 70 vjec bekohen me binjakë në pleqëri

489
0

Një grua 68-vjecare dhe burri i saj, 70 vjec, jane bere me binjakë në atë që mjekët po e quajnë mrekulli.
Margarett Adenuga dhe Noah nje cift nga Nigeria, ishin përpjekur për një fëmijë për 43 vitet e fundit.
Ajo më në fund mbeti shtatzënë përmes (Fertilizimit In Vitro) vitin e kaluar pas tre përpjekjeve të dështuara në trajtim.

Noe tha për TVC News se ai kurrë nuk hoqi nga endrra per te pasur fëmijë. Mjekët e fertilitetit e paralajmëruan çiftin se shtatzënia do të ishte e rrezikshme për Margarett, per shkak te moshes por megjithatë ata ishin te vensour per nje femije.
Dr Adeyemi Okunowo, i cili ndoqi zhtatezanine, e përshkroi lindjen si një mrekulli.