Home News Të mbuluar me uniformen mbrojtëse, çifti i infermierëve shqiptarë në Itali bejne...

Të mbuluar me uniformen mbrojtëse, çifti i infermierëve shqiptarë në Itali bejne shqiponjën me duar

461
0

Edhe pse në vijën e parë ne luften kunder Koron.avirusit ata nuk e kanë harruar vendin e tyre pasi të mbuluar me uniformen mbrojtëse kanë formuar shqiponjën me duar.

Një foto e një çifti Shqiptare, që jetojnë në Itali po bënë xhiron e rrjetit. Ata janë të dy infermierë në spitalin e Lodit në Itali, që po iu vijnë në dihmë të infektuarve me Koron.avirus

Me punën e tyre, ata japin shprese dhe motivim të gjithë shqiptarëve anembane botës. Por megjithëse në luftë me vir.usin që po merr shume jete njerezish, ata nuk e kanë harruar vendin e tyre.Të mbuluar me uniformen speciale me të cilën hyjnë në pavione, ata kanë bërë simbolin e shqiponjës me duar dhe shohin njëri-tjetrin me dashuri. Bravo jemi krenare per ju