Home Menyre Jetese Tashmë eshte rritur por dhe bukuroshe. Si është marrëdhënia e Bietës me...

Tashmë eshte rritur por dhe bukuroshe. Si është marrëdhënia e Bietës me vajzën e Alban Dudushit?

1117
0

Joelle, është vajza e moderatorit të njohur Alban Dudushi nga martesa e pare qe ka pasur dhe siç shihet në foton e mëposhtme ajo tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë, shume e bukur.
Alban Dudushi prej disa vitesh është edhe babai i një djali, te quajtur Kroi, qe ka me moderatoren Bieta Sulo.

Bieta është shume aktive në rrjetet sociale dhe ajo shpeshhere ben publike dhe marrëdhënien shumë të mirë qe ka me Joellen.
Fotot te tyre bashke me Kroin jane te shumta, por edhe Albani eshte shpesh present prane tyre.

E madje e kemi vene re kete në një postim të disa kohëve më parë, ku Bieta shkruante: “Albani me 2 shoqet e tij ngushta.”