Home News Skandal ne Bashkine e Tiranes: I shohim cdo dite ne ekran ,...

Skandal ne Bashkine e Tiranes: I shohim cdo dite ne ekran , dy gazetaret dalin te punesuara ne Ujesjelles dhe shikoni cfare rrogash marrin

722
0

Bieta Sulo e cila shfaqet cdo dite ne ekran dhe Mira Kazhani e cila kujdeset per portalin e saj , rezultojne te punesuara ne Bashkine e Tiranes .


Kete e ben te ditur Genc Sejko me nje postim ne rrjetet sociale dhe tregon foton ne te cilen keto dy gazetare marrin rroge te ujesjellesi.
Ermira Kazhani paguhet 83 mije leke , si keshilltare ekonomike , ndersa Bieta Sulo si specialiste paguhet 55 mije leke te reja.


Nuk dihet nese eshte nje loje apo eshte e vertete sepse as nga vete gazetaret dhe as nga Bashkia nuk ka ende nje reagim lidhur me kete ceshtje.