Home Menyre Jetese Si e ktheu mamanë nga ortodokse në myslimane? Këngëtarja shqiptare tregon si...

Si e ktheu mamanë nga ortodokse në myslimane? Këngëtarja shqiptare tregon si veproi

541
0

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga është një nga personazhet e famshme te ekranit shqiptar, që e ka agjëruar muajin e Ramazanit. Madje, pak ditë më parë, në Natën e Kadrit, ajo i bëri thirrje te rinjve që të luteshin Zotit per cdo gje qe ata kane nevoje.

Por, misioni për Çiljetën, ishte dhe të konvertonte mamanë, nga ortodokse në myslimane. Ajo rrëfen, se i ka kërkuar të ëmës të thotë shehadetin, (në Islam, nëse thua shehadetin, do të thotë që bëhesh mysliman) dhe ajo e ka thënë këtë gjë.

Po ashtu, këngëtarja zbuloi se së bashku me mamanë edhe është falur. I thash mamit, thuaj shehadetin. Ajo e e tha ate menjehere . I thash tani të bëra myslimane. E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua, tha Çiljeta në emisionin E Diell.