Home Menyre Jetese Shqiptarja u martova me Serbin dhe jam shume e lumtur mos e...

Shqiptarja u martova me Serbin dhe jam shume e lumtur mos e paragjykoni sepse kur e ke burrin shume te mire ska lidhje cka eshte ai

877
0

Kam 10 vjet qe jam martuar ne Serbi dhe bashkeshorti im eshte serb.
Ne fakt thuhet se shume martesa te tilla behen per para por dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ska te beje me kombesine .

A jane te lumtura vajzat kosovare qe martohen me serbe?


Zllatko eshte i pari qe eshte martuar me nje vajze shqiptare. Nje mik me tha qe shte martuar me nje shqiptare , dhe me tha qe do me prezantonte nje shqiptare per nuse , u pame , u pelqyem dhe u martuam. Jam shume e lumtur , ai sillet shume mire .