Home News Shpërthen Kim Mehmeti/ Edi Ramën po ta çosh në psikiatri nuk e...

Shpërthen Kim Mehmeti/ Edi Ramën po ta çosh në psikiatri nuk e lënë të dalë nga spitali

614
0

Shkrimtari dhe publicisti Kim Mehmeti ka analizuar situatën ne Shqiperi pas shembjes së Teatrit Kombetar. Teatri u prish se nuk ka qytetarë, tha Mehmeti në Syri TV. Ato rrënoja janë fytyra jonë, nuk është fytyra e piktorit. Ai ka qenë i sinqertë. Atë ta çosh tek psikiatri nuk e lënë të shkojë me në shtëpi.

Ai na ka shpallur të gjithëve njerez anormalë. Teatri është metafora e dështimit të shqiptarëve. Ne duruam një diktaturë si askush tjetër. A është e mundur që në 7 vite ju të mos e keni parë se kush ju sundon.

Shqipëria sot ka vetëm parti që duan të shpëtojnë vetveten dhe jo Shqipërinë. Piktori prej një askushi, u bë kryepolici, krye gjykatësi dhe ne krye te cdo gjeje. Ai e hetoi se e harruan të gjithe dhe bëri atë që deshi. Ai i shikon njerëzit si lecka që i përdor. Veliaj është një nga mikeshat e Piktorit, perfundoi Kim Mehmeti.