Home News Shpërthejnë divorcet dhe shtatzenia. Pas vetizolimit çiftet kërkojnë të ndahen

Shpërthejnë divorcet dhe shtatzenia. Pas vetizolimit çiftet kërkojnë të ndahen

785
0

Pasi shume vende te botes jane ne karantine ato kane vendosur qe te divorcohen.
Ata nuk kane arritur ta suportojne jeten e brenda dhe keshtu kane nisur divorecet e para nga Kina deri ne europe.
Si rezultat i vetizolimit nga koronavirusi, çiftet kanë qenë të detyruar të qëndrojnë gjithë kohës me njëri-tjetrin
në shtëpi dhe kjo ka shkaktuar shumë zënka dhe probleme mes tyre pershkak dhe te presionit psikologjik qe jep semundja.
Pasi ciftet jane gjith kohes ne shpi pritet dhe rritja e femrave shtatzene.Ky eshte nje studim i ri qe do te rris dhe
numrin e popullsis per shaka se ciftet jane gjithe diten ne shtepi.
Ne 1 mars ka pasur nje rradh tek zyrat e divorcit vetem per shkak te karantimit.
Sipas ‘Global Times’ jo të gjithë çiftet që janë paraqitur nëpër zyra për të lënë takime e kanë çuar gjer në fund vendimin për t’u divorcuar.
Sipas sociologëve një pjesë e mirë e këtyre kërkesave vjen nga stresi ndaj qendroni te qete dhe shpresojme qe cdo gje do kaloje.