Home News Shok edhe kur bën dashuri me shoqen e gruas, tr.ondit Olti Curri,...

Shok edhe kur bën dashuri me shoqen e gruas, tr.ondit Olti Curri, zbulon detajin bo.mbë

515
0

Blogeri i njohur Olti Curri ka bere nje deklarate te forte ne emisionin Miqësi me përfitim ku ishte tema në debatin e rubrikës Trotuar në E Diell.

Tema konsistonte më së shumti në persona që e konsiderojnë veten miq por bashkë kanë kryer dhe marrëdhënie intime.

Në lidhje me temën analisti Olti Curri tha se përveç faktit që një mashkull dhe një femër në raport miqësie kryejnë dhe marrëdhënie intime, në modë thotë ai vitet e fundit ka hyrë dhe që burrat të kryejnë marrëdhënie intime me shoqet e gruas, nën justifikimin e nje miqësie me përfitim.