Home News Shoferi nxjerr nga autobusi të gjithë pasagjerët, arsyeja do ju befasoje

Shoferi nxjerr nga autobusi të gjithë pasagjerët, arsyeja do ju befasoje

504
0

Nje shofer autobusi ne France eshte bere tema kryesore ne rrjetet sociale.Arsyeja eshte pasi asnjëri prej pasagjereve nuk kishte dashur ta ndihmonte një pasagjer që ishte në karrocë të invalidëve që të futej në autobus ,ai i ka zbritur te gjithe nga autobusi.Shoferi ka reaguar ashpër duke ua bërë me dije se ky është stacioni i tyre i fundit, dhe se të gjithë duhen të zbresin.

Kështu shoferi ka ndihmuar burrin në karrocë të futet në autobus bashke me te vellane qe e shoqeronte, dhe më pas autobusi ka vazhduar rrugën me vetëm dy pasagjerë.

Pasagjeret e zbritur nga autobusi u detyruan te prisnin ne stacion per linjen tjeter ndersa pasagjeri me karroce ishte prekur kaq shume nga ky veprim sa gati nuk kishte qare i emocionuar sepse edhe shoferi me tej i ka thene se një gjë e tillë mund t’i ndodhe kujtdo pasi një ditë ndoshta do të detyrohen të gjithë ta përdorin karrocën për invalidë,sepse asnjehere nuk i dihet jetes.