Home News Shnderruan koron.avirusin/ Mikrobiologu zbulon cmendurite qe bene shkencetaret ne laboratorin e Wuhanit

Shnderruan koron.avirusin/ Mikrobiologu zbulon cmendurite qe bene shkencetaret ne laboratorin e Wuhanit

795
0

NJe nga mikrobiologet Rus ka deklaruar se koron.avirusi eshte rezultat i cmendurive qe ndodhi ne laboratorin e Wuhanit.


Peter Chimakov thote se ata paten per qellim ta studionin koron.avirusin dhe jo te krijonin ate si vde kjeprures. Ne Kine shkencetaret po punonin intensivisht per shvillimin e disa varianteve te koronavirusit gjate ketyre viteve te fundit.

Ata e bene kete jo me qellim por per te studjuar. Per mendimin tim kane bere cmendurira. Ata kane futur nje gjenomin qe i ka dhene aftesine virusit te infektoje qelizat njerezore. u shpreh Mikrobiologu per mediat ruse.