Home News Shkenca ngre alarmin e ri, Koronavirusi mund te perhapet nga ekranet e...

Shkenca ngre alarmin e ri, Koronavirusi mund te perhapet nga ekranet e telefonave tuaj

1233
0

E gjithe europa zien nga koronavirusi dhe te gjithe jane duku u kujdesur qe te mos preken nga ai. Por nje problem i madh esht ekrani i telefonit qe sipas studimeve te fundit mund te percjell virusin deri ne je jave thone shkencetaret. Virusi perhapet permes ciklave te peshtymes te leshuara nga kolla apo teshtima dhe mbetja mund te jete e fuqishme deri ne 7 dite ne ekranin e telefonit tuaj.Ekspertet paralajmerojne se telefonat mund te jeduke vepruar per perhapjen e shpejte te virusi dhe keshillojne qe telefonat te fshin cdo dite me disifektues.