Home Menyre Jetese Sa qen shihni këtu?A e gjeni dot? Përgjigja tregon sa i vjetër...

Sa qen shihni këtu?A e gjeni dot? Përgjigja tregon sa i vjetër dhe i lodhur është truri juaj

509
0

Nese shihni 5 qener, truri juaj është mes 25 dhe 30 vjeç atehere jeni mire.

Nëse shihni 6 qener në fotografi, mendja juaj është mes 30 dhe 40 vjeç dhe tregon qe po filloni te lodheni me shume se cduhet.

Nëse shihni 7 qen, nuk ka dyshime, mendja juaj eshte pak e lodhur per shkak te jetes tuaj te gjate.