Home News Riatdhesimi: Publikohet kalendari i fluturimeve për datat 29 deri ne 3 qershor

Riatdhesimi: Publikohet kalendari i fluturimeve për datat 29 deri ne 3 qershor

327
0

Air Albania ka publikuar sot në një postim në Facebook, kalendarin e riatdhesimeve qe do te behet nga data 29 deri ne 3 qershor. Tashmë shume shqiptarë jane bllokuar jashtë vendit si pasojë e pandemisë së Covid-19, por ata mund të kthehen përmes linjave të futurimit dhe datave të përcaktuara.

Fluturimet do të mund të kryhen nga Stambolli, Milano, Roma, Frankfurti, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas.