Home News Rast i rrallë në Shqipëri/ 60-vjeçarja habit me historinë e jashtëzakonshme, e...

Rast i rrallë në Shqipëri/ 60-vjeçarja habit me historinë e jashtëzakonshme, e pabesueshme…

854
0

Një rast i jashtëzakonshëm ka ndodhur në Gjirokastër, ku një zonjë 60 vjeçare edhe pse në moshë madhore i nënshtrohet sot provimit të dytë të maturës shtetërore.

Rasti i saj është tepër interesant dhe është nje dëshmi e vullnetit të hekurt që njeriu mund të tregoj për të përmisuar veten dhe realizuar dëshirat qe ka ne jete.

Edhe pse në një moshë relativisht të madhe për të kaluar provimet e maturës Valentina tregon me sportivitetin e saj, se ajo mund të sfidoj veten dhe kohën.

Me flokët e thinjur dhe fisnikërinë e një femre shqiptare ajo pohon se nuk është vonë kurrë për të shkuar drejt dijes.