Home News Rama: Gjithçka do të jetë e hapur nga e hëna, përveç…

Rama: Gjithçka do të jetë e hapur nga e hëna, përveç…

685
0

Ne nje komunikim live ne facebook Rama u shpreh se pervec disa gjerave cdo gje do te jete e hapur:
Nga e hena pervec transportit publik,aktiviteteve sportive dhe kulturore nuk do te kemi asgje tjeter mbyllur.


Pra pervec transportit publik per te cilin do te flasim akoma sepse eshte nje problem shume i madh ne keto kushte dhe secili nga ju eshte i shqetesuar per mungesen e tij.


Gjithcka do te jete e hapur pervec transportit publik,baret dhe restorantet,palestrat,qendra sportive,teatro,kinema,klube nate apo lokale lodrash per femije te mbyllura jane te mbyllura.