Home Menyre Jetese R rezikon b urgun reagon deputeti i rendesishem shqiptar

R rezikon b urgun reagon deputeti i rendesishem shqiptar

368
0

“Agjitacion dhe propogandë”, e ka cilësuar deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji, b.etejën e tij me drejtësinë për çështjen “Babale”.

Reagimi i plotë:

“Duke vazhduar përballjen për a.kuzën “agjitacion dhe propogandë” dhe “komplot kundër regjimit”!

Institucionet lejuan të largohej t.rafikantin ndërkombëtar të d.rogës dhe nisën montimin e një proçesi politik ku a.kuza ndaj meje është dëmtimi i reputacionit të t.rafikantit ndërkombëtar!

Asnjë lëkundje, pa dilema, gjithnjë do të jem në krah të qytetarëve dhe mbrojtje të interesit publik!”-shprehet Salianji.

Çfarë ndodhi sot:

Gjykata e Apelit shtyu seancën gjyqësore për dosjen “Babale” për më 18 korrik, ora 14.00.

Gjatë seancës së sotme, avokatët paraqitën kërkesë për shtyrje për shkak të bojkotit që është njoftuar më herët nga Dhoma Kombëtare e Avokatisë.

Kujtojmë se Ervin Salianji është dënuar nga Gjykata e Tiranës me 1 vit b.urg, por këtë dënim ai dhe Kryesia e Partisë Demokratike e konsideron politik. Apeli do të vendosë nëse do të lërë në fuqi vendimin e shkallës së parë, apo do ta shpallë të pafajshëm apo do të japë një vendim alternativ.