Home News Qytetet dhe oraret e fluturimeve, Ministria publikon kalendarin e riatdhesimeve

Qytetet dhe oraret e fluturimeve, Ministria publikon kalendarin e riatdhesimeve

398
0

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar kalendarin e riatdhesimeve për datat 14 deri në 20 Maj, për të gjithë shqiptarët e bllokuar jashtë shtetit, por edhe anasjelltas.

Në kalendarin e publikuar meposhte do te gjeni udhetimet qe do të jenë të mundura nga Stambolli, Milano, Roma, Frankfurti, Zyrihu, Parisi, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas.

Udhëtimet do të kryhen vetëm me Air Albania dhe qytetarët duhet ta prenotojnë fillimisht biletën, duke iu referuar orareve të mëposhtme.