Home News Pushime verore 2020 Pipero: Do i shijojme plazhet ne maksimum por….

Pushime verore 2020 Pipero: Do i shijojme plazhet ne maksimum por….

493
0

Sipas mjekut Pellumb Pipero turizmi vendas do te jete maksimal dhe plazhet do shijohen.Megjithate qytetaret duhet te respektojne protokollet qe do vendosen per te parandaluar rrezikun e krijimit te vatrave te reja .


“Jam optimist se do te jemi lirshem per te shijuar pushimet, nuk e di sa do hapen kufijte pasi kjo nuk varet nga ne , por turizmi vendas do te jete i angazhuar duke ruajtur disa norma te shmangies apo kujdesit .