Home News Publikohet lista e bizneseve qe do te hapen ne kete date

Publikohet lista e bizneseve qe do te hapen ne kete date

880
0

Duke nisur nga e hena e 20 prillit, do te lejohet tregtia e veshjeve dhe artikujve te ngjashem, e mishit, peshkut, elektroshtepiakeve, automjeteve dhe pjeseve te kembimit, kafsheve,bimeve,perpunimit te naftes, parfumerise dhe kozmetikes etj.


Ne portalin E-Albania behet e ditur se keto biznese mund te hapen nga ora 5:30 deri ne 17:30,me kusht qe te respektohet protokolli i sigurise.


Punedhenesit duhet te garantojne distancat fizike mes punetoreve, kooordinimin me 2 turne dhe perdorimin e maskave dhe dorezave .Kerkohet komunikim ne rruge elektronike ndermjet stafit.


Do te lejohet edhe aktiviteti i hoteleve. Nderkohe te mbyllur do te vazhdojne te qendrojne baret, restorantet,parukerite,qendrat tregtare dhe sherbimet qe veprojne permes kontaktit te afert me klientet.