Home News Pretendonte se kishte gjetur ilacin kunder koro.navi.rusit, policia arreston mjekun shqiptar

Pretendonte se kishte gjetur ilacin kunder koro.navi.rusit, policia arreston mjekun shqiptar

422
0

Shkencetaret me te njohur nga Amerika,Kanadaja, Izraeli dhe ne Europe nuk kane mundur ende te gjejne ilacin per sherimin ndaj koronavirusit, vaksina eshte ende ne faze testuese.


Nje mjek popullor nga Gjilani pretendon se ka gjetur ilacin ,madje po kerkon vullnetare per ta provuar.
Por ai u arrestua nga policia,per vepren penale “Prodhimi dhe shperndarja e produkteve te demshme mjekesore”.


I kane konfiskuar dhe ilacin i cili do te dergohet per analize ne Institutin Bujqesor te Kosoves.