Home News Presidenti turk Erdogan vjen me një paralajmërim te forte për mbarë njerëzimin

Presidenti turk Erdogan vjen me një paralajmërim te forte për mbarë njerëzimin

635
0

Erdogan ka thene se po hyjmë në një epokë në të cilën me shume gjasë do të ndodhin ndryshime rrënjësore globale ekonomike, politike dhe sociale. Ai ka shtuar se epidemitë me pasoja të rënda në botë, në të njëjtën kohë kanë shkaktuar transformime të mëdha politike, sociale dhe ekonomike.

Është tejet e qartë se tashmë asgjë nuk do të shkojë si më parë, eshte e pamundur. Kjo krize do te thellohet dhe do te kete pasoja te renda ekonomike ka thene Erdogan.