Home Menyre Jetese Prek me rrëfimin Arjan Konomi, tregon pse nuk u martua dhe s’ka...

Prek me rrëfimin Arjan Konomi, tregon pse nuk u martua dhe s’ka fëmijë: Kam jetuar në fshat dhe …….

221
0

Arjan Konomi është një nga personazhet më të dashura në Shqipëri. Atë e kemi parë në rolin e opinionistit në ”Përputhen”.

Së fundmi Arjan Konomi në një intervistë ka treguar më shumë rreth jetës së tij personale.Në emisionin ”Koshija Show” ai tregoi se nuk është i martuar dhe me sa la të kuptohej nuk ka as fëmijë.

Po ashtu Arjani tregoi se ka jetuar në fshat, ka mbledhur ullinj dhe se ka bërë reportazhe për Kosovën. Gjithashtu ai tha se ka shkruar dy libra, që janë një nga punët e tij më të mira.