Home News Portokall falas, gjesti human i nje biznesi te vogel ne ndihme te...

Portokall falas, gjesti human i nje biznesi te vogel ne ndihme te te moshuarve ne nevoje

536
0

Te moshuarit e vetmuar po ndihmohen nga punonjesit e caktuar nga bashkite qe te ushqehen.

Meqe urdhri i qeverise i ndalon ata te dalin jashte disa prej tyre e kane respektuar dhe kane pritur ushqimet tek dera e shtepise.

Me tha vajza qe merr kete numer dhe lidhu me bashkine se te ndihmojn ajo. Jetoj vetem femijet i kam ne emigracion, gruaja me ka vdekur.

Nje vlonjat po shperndan portokall falas.
“I thashe djalit tim qe fitimin qe kemi bere kete muaj ti bejme portokalle per 15 apo 20 vete.
Ne menyre qe te ndihmojme dhe sensibilizojme te gjithe tregtaret e Vlores qe te mos shesin kaq shtrenjte.”

Te moshuarit ndihen mirenjohes.

“Keto dite te veshtira tregojne se populli yne eshte gjithnje e me i bashkuar dhe solidarizimi i ketij
biznesi te vogel te marrin shembull biznesi i madh qe te ndihmojne te varferit .”

“Populi eshte i varfer , shumica jane me asistence, nuk kane per te ngrene.”

Ekspertet per rritjen e imunitetit keshillojne perdorimin e agrumeve per shkak se kane permbajtje
te larte te vitamines C.