Home News Plas skandali në Itali, në 50 autopsi të kryera në Bergamo, asnjë...

Plas skandali në Itali, në 50 autopsi të kryera në Bergamo, asnjë nuk ka humbur jeten nga koronavirusi, u deklaruan të infektuar

1589
0

Janë kryer gjithsej 50 autopsi në spitalin “Papa Giovanni XXIII” në Bergamo nga dr. Giampaolo Palma. Sipas analizave të kryera konfirmohet se shkaqet e vde.kjes nuk janë për shkak të Koronavirusit, por një nga shkaqet kryesore të vde.kjeve ka ardhur si rezultat i trajtimit të gabuar!

Por c’farë ka ndodhur në Itali?

Pse Angelo Borrelli, kreu i Mbrojtjes Civile, jepte cdo dite popullatës italiane me buletinet e tij informacione te gabuara? Pse u deklaruan të gjithë të vde.kur nga koronavirusi (800, 900, 850 në ditë) pa ber anjehere një autopsi?

Kush fshihet pas kësaj katastrofe?

Në gjithë Italinë tani kane filluar hetimet për vde.kje të qëllimshme. Kontrollet dhe hetimet për të moshuarit vazhdojnë, në të gjithë Italinë, në strukturat e identifikuara javët e fundit për shpërthim të infeksioneve dhe vikti.mave të koronavirusit. Hetimet sidomos jane perqendruar ne azilet e pleqve ku kane qene dhe me shume persona qe kane humbur jeten. Grupe hetuesish jane shtrire ne te gjithe Italine nga veriu deri ne jug, per te zbardhur te verteten. Shpresojme qe kjo e vertete te zbardhet sa me shpejt.