Home News Pipero tregon arsyen: Perse ne fshat njerezit jane me te sigurte?

Pipero tregon arsyen: Perse ne fshat njerezit jane me te sigurte?

863
0

Fshati është me i avantazhuar se qyteti sepse se ka më pak jetë publike.

Pëllumb Pipero ka bëre të ditur duke thene: “Zonat rurale janë të privilegjuara, por jo të sigurta, edhe atje të zbatohen masat, por kryesisht është sëmundje urbane, atje ku ka më shumë jetë publike dhe aktivitete te shumta ditore.”

Gjate një interviste, Pipero ka sqaruar se shifrat e ditës së sotme, dëshmojnë trendin e rënies në vendin tonë. Dhe kjo eshte nje gje e mire per Shqiperine per te liruar masat kufizuese. Shpresojmë që të vijojë kështu edhe pse është e pamundur për të parashikuar te ardhmen.

Tani po kalojme javen e tretë, dhe kemi një rënie të shifrave çka besoj se shkon në logjikën apo ecurinë, tha Pellumb Pipero.