Home News Pipero me apel të rëndësishëm: Kujdes, nëse e bëni këtë veprim me...

Pipero me apel të rëndësishëm: Kujdes, nëse e bëni këtë veprim me maskat e rre zikoni shëndetin tuaj

247
0

Pipero thote se duhet te jemi te kujdesshem me maskat sepse mund te na demtojne nese nuk i perdorim me kujdes dhe ne vendin e duhur.

Nëse unë je në spital, dhe në shtëpi ke një të sëmurë i cili po trajtohet aty,ambienti i tij është i ndotur, ajo maskë hiqet, hidhet dhe vendoset një e re, ndërsa në rrugë apo mjedisin e jashtëm unë nuk besoj se është nevoja ta heqim dhe ta hedhim.Por këshilloj që ta heqim sa më pak dhe ta përdorim sa më shumë.

Sa më shumë ta përdorim aq më të sigurt jemi.Pipero është shprehur se nëse maska hiqet shpeshherë gjatë ditës e humb efikasitetin e saj dhe më shumë do jetë e rre.zikshme sesa e shëndetshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here