Home Menyre Jetese Përfundon mbledhja e Këshillit të Ministrave, Arben Ahmetaj zbulon vendimet që u...

Përfundon mbledhja e Këshillit të Ministrave, Arben Ahmetaj zbulon vendimet që u morën

243
0
Ministri i Financave Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje konference te shtypit ne mbyllje te vitit, ku ka deklaruar se ekonomia shqiptare ka dale nga kriza dhe po rritet gradualisht./r/n/r/nFinance Minister Arben Ahmetaj, speaking during a press conference at the closing of the year, which stated that the Albanian economy has emerged from the crisis and is gradually increasing.

Deklarata e Arben Ahmetaj: Sot i kaluam fondit të zhvillimit rreth 30 milionë dollarë për të vazhduar punët në terren me shpejtësi që të realizojmë punimet deri në shtator të vitit 2022.

Ne lagjen 4 dhe 8 ne Tirane , u hapet rruga punimeve me shpejtesi, pas shpronsimimit .Në të njëjtën kohë dua të ndaj me qytetarët, që kaluam tre marrëveshje të rëndësishme brenda paktit të universitetit, një shumë prej 20 milon euro hua, 5.8 milon euro grant per godinat e studenteve të universiteteve publike.