Home News Perdorni logjiken tuaj dhe gjeni dy gabimet ne foto?

Perdorni logjiken tuaj dhe gjeni dy gabimet ne foto?

495
0

Kjo foto ju sfidon vemendjen tuaj dhe nuk ju duhen as matematike dhe as ndonje shkence per ti llogaritur.


Stacioni i autobusit,ky ilustrim ka dy gabime.


A mund ti gjeni dot?


Ata qe nuk i gjejne dot ,pergjigjen e keni me poshte:


Per te gjithe ata qe nuk e gjeten dot,mungon pasqyra dhe fshirsja e xhamit.