Home News Per here te pare flet personi qe ju injektua vak.sina kunder Koro.navi.rusit....

Per here te pare flet personi qe ju injektua vak.sina kunder Koro.navi.rusit. Lajmi i shumpritur

711
0

Burri që e ofroi veten si vullnetari i parë për vaksinën Covid-19 quhet Ian Hayden. Siç është raportuar nga La La Stampa ’, ai është një 29 vjeçar nga Seattle i cili në 9 të mëngjesit në i nënshtrohej ilaçit eksperimental, i vetëdijshëm për rreziqet me të cilat mund të përballohej.

Në fakt, Ian nënshkroi një kontratë prej 20 faqesh në të cilën ai tha se ishte plotësisht i vetëdijshëm dhe përgjegjës për çdo pasojë. Ai vetë tha se ishte “i paduruar dhe krenar” për atë që do të bënte.

Në javët e ardhshme rezultatet duhet të shpalosen, megjithatë para verës. Testi në fjalë u krye nga Moderna Therapeutics, një kompani bioteknike që shpreson të marrë rezultate pozitive përmes manipulimit të ARN-së Covid-19 dhe materialit gjenetik.

Hayden nuk do të jetë i vetmi që i nënshtrohet vaksinës eksperimentale. Së bashku me të, janë edhe 44 persona të tjerë të gatshëm t’i nënshtrohen ilaçeve vetë, për një tarifë prej vetëm 1.000 dollarë.

Intervistuar nga mediat amerikane, i riu, një specialist i komunikimit në Universitetin e Uashingtonit, shpjegoi kështu zgjedhjen e tij. “Mësova për rekrutimin përmes një kolegu dhe i dërgova të dhënat e mia shëndetësore – tha ai-. Unë isha krenar për të marrë pjesë, por nuk e prisja thirrjen sepse kishte mijëra kerkesa “.

Sa për zbulimin që ai u thirr i pari. “Unë u pashë dhe u nënshtrova një seri kontrollesh mjekësore, atëherë ata gjithashtu më shpjeguan studimin – nënvizoi ai -. Sinqerisht e konsideroj veten me fat që jam zgjedhur si vullnetar për të luftuar virusin – shtoi ai -. Jam me fat sepse jam mjaft i shëndetshëm për të marrë pjesë dhe kam fat që jam zgjidhja e mundshme për botën “.