Home Menyre Jetese Pema që po i çmend të gjithë në Shqipëri, askush nuk e...

Pema që po i çmend të gjithë në Shqipëri, askush nuk e gjen dot emrin e pemes

852
0

Kjo foto e tille ka sjellur nje lum me komente dhe te gjithe japin mendimin e tyre se cfare lloj peme mund te jete kjo.

Kjo peme eshte fotografuar ne fshatin Plepas dhe njerezit bejne komente te ndryshme per emrin e pemes.

Disa komentojne se eshte nje kumbull e disa nje thane por disa te tjere thone se eshte kulumri e keshtu me radhe.

Po ju te dashur miq a gjeni dot cfare peme eshte?