Home News Pëllumb Pipero na mbush me shpresë / Jep datën fikse se kur...

Pëllumb Pipero na mbush me shpresë / Jep datën fikse se kur mund ti kthehemi normalitetit

513
0

Mjeku i njohur Peelumb Pipero eshye shprehur se “kjo histori mund te mbyllet edhe ne fund te qershorit”.
Duhet te vazhdojme te kemi kujdes .Me uljen e personave te prekur , masat do te ngadalesohen.Ky eshte fillimi i fundit , ndoshta kjo mbyllet nga qershori , por duhet te jemi te qete te gjithe.
Shkena po punon , ndoshta mund te kemi dhe vaksinin , por edhe temperaturat mund te jene ne favor te luftimit te koronavirusit. Piperi tha : se virusi nuk eshte ne ajer , por perhapet me ane te kontakteve.Prandaj shmangia e kontakteve eshte e rendesishme, sidomos te semuret duhet te kene kujdes.
Masat jane te nevojshme qe te respektohen .Kjo eshte periudha me e rendesishme per te luftuar koronavirusin.