Home Shendet Pastrimi i banjos gjate epidemise: Tre gjerat per te cilat duhet te...

Pastrimi i banjos gjate epidemise: Tre gjerat per te cilat duhet te keni posacerisht kujdes

882
0

Ekspertet gjate gjithe kohes theksojne rendesine e higjienes personale,respiratore
dhe higjienes se duarve ,nder me kryesoret eshte dhe pastrimi e dizenfektimi i rregullt
i shtepise.
Nje nder hapesirat e cila duhet te pastrohet patjeter eshte banjo.
Vec te tjerash edhe hapesirat me te cilat jemi me shpesh ne kontakt duhet ti pastrojme
rregullisht.

Ja dhe tre arsye pse duhet kushtuar kujdes i vecante banjos:

  1. si fillim pastroni cdo siperfaqe te banjos
  2. WC guacen e saj
    3.Lavamanin dhe kabinen e dushit/vasken