Home Menyre Jetese Pasi mi moren te gjitha parate femijet me lane vetem. Mire femijet...

Pasi mi moren te gjitha parate femijet me lane vetem. Mire femijet por as shteti nuk kujtohet me per mua

677
0

Hysen Tuga eshte braktisur nga femijet e tij te cilet e kane lene vetem dhe i kane marre dhe pasurine qe kishte grumbulluar gjate viteve.
Ai jeton vetem ne nje dhome te vogel.


Pak dite me pare ai ka kaluar dhe trompozeen por femijet e kane lene ne harrese.


I moshuari shprehet:

Mi kane marre me leke,me placka,te gjitha mi kane vjedhur,jam pa asgje.Jam pa henger buke,femijet jane ne Itali,por nuk behen me jete,nuk e di se kush me ka sjelle ketu,jetoj vetem.Pres nga shteti,se nuk ka kush te me ndihmoje tjeter,nuk e di as jane apo nuk jane.