Home Menyre Jetese Pas shumë vitesh Eli Fara e tregon me lot në sy, flet...

Pas shumë vitesh Eli Fara e tregon me lot në sy, flet për ish-burrin: Ai shkoi në qe.li, thuhej se kishte marrë jetë

110
0

Këngëtarja e njohur Eli Fara ka folur për jetën e saj private, për ndarjen nga ish-bashkëshorti në moshë të re dhe me sakrificat që është përballur në jetë.Nuk i kisha bërë ende 18 vjeç dhe në të njëjtën kohë punoja edhe si mësuese në një fshat të largët, në Dërsnik.Kemi pasur deb ate të shumta siç mund të ketë çdo çift.

Nuk ishin të këndshme shumë raste dhe ato raste shpesh më çonin në mendimin që nëse nuk do shkonte, unë do ndahesha edhe pse isha bërë me fëmijë.E mendoja që atëherë.Ai u mundua me të vetën, hyri në një punë, sigurisht që edhe ai më ka dashur, por karakteri i tij, ishte ai që ishte. Unë isha mësuar me një familje të rregullt, me besim për njëri-tjetrin, me mirësi dhe shpesh nuk e gjeja veten.


Ardit Gjebrea:

Si u ndave?


Erdhi dhe një situatë e tillë që ndodhi ndarja sepse ish-i ishte një nga çunat më çapkën seç duhej në Korçë dhe kishte shokë të vetët. Kjo gjë i çoi në një trag jedi të madhe sepse ishin grupe çunash që konkurronin me njëri-tjetrin kush ishte më i fortë. Pastaj filloi një tjetër st .uhi që ishte goxha e madhe për atë kohë he.time, gjy.qe mbas gjy .qeve që zgjatën shumë.