Home News Pas rritjes se cmendur ja me sa u kembye “Euro dhe Dollari”...

Pas rritjes se cmendur ja me sa u kembye “Euro dhe Dollari” diten e sotme

429
0

Pas disa ditesh rritje euro dhe dollari sic u parashikua dhe nga ekspertet filloi renien.
Monedha e perbashket ka vijuar tendencen e forte ne renie dhe gjate dites se sotme. Sipas kursit zyrtar te bankes se Shqiperise , nje euro u kembye sot me 125.44 leke me nje renie prej 1.1 lekesh ne raport me ditet e meparshme, ndersa dollari u kembye me 116.1 leke.