Home Menyre Jetese Parate po zhdukeshin nga shtepia,cifti vendos kamera.Nuk e besojne dot ate qe...

Parate po zhdukeshin nga shtepia,cifti vendos kamera.Nuk e besojne dot ate qe shikojne

887
0

Nje gruaje ne Angli i humbnin parate cdo dite dhe nuk e kuptontr se ku i iknin.


Samantha Robson,39 vjece ,ne 2013 i kerkoi Tanya Sellars qe te kujdesej per djalin e saj 2 vjecar.


Te dyja u bene shoqe te ngushta madje ajo i dha edhe celesin e shtepise.


Ne fillim te 2017 ajo dhe burri i saj zbuluan qe parate po zhukeshin dhe nuk e kuptonin se perse.
Keshtu ata vendosen te vinin kamera brenda ne shtepi.


Dhe nga instalimi i tyre doli nje rezultat shume i mire por dhe i dhimbshem sepse ajo qe ajo e konsideronte shoqe, te ciles i kishte hapur dyert e shtepise ishte pikerisht ajo e cila po i vidhte leket e tyre,madje hapur fare.