Home News Paralajmërimi i Piperos: Ja kur mund pritet vala e dyte ne vendin...

Paralajmërimi i Piperos: Ja kur mund pritet vala e dyte ne vendin tone

669
0

Pipero eshte shprehur se je vale e dyte e koron.avirusit pritet te rikthehet ne vendin tone por qe nuk duhet te kemi frike pasi tani e dime se si te mbrohemi dhe te kemi kujdes. Ai thote se ka shume diskutime ne kete drejtim. Renia ne kontakt me virusin stimulon prodhimin e antikorpeve. Une mendoj se rastet e rikthimit jane shume te rralla.

Një valë e dytë e koronavirusit është frika e autoriteteve shëndetësore në të gjithë botën. Megjithatë, Pipero thotë se gjasat janë që një e tillë të rikthehet në fund të vjeshtës ose në fund të dimrit. Por do të jetë më e lehtë për ta përballuar dhe ne do te ja dalim me sukses. Asnje nuk e deshiron nje gje te tille por specialistet e OBSH nuk e perjashtojne nje rikthim te mundshem.

Ajo nuk do te kete fuqine e kesaj vale te pare, por do te jete me e dobet, do te pereke me pak njerez por dhe shtetet tani jane me te pergatitura, do jemi mesuar si te bashkejetojme dhe natyrisht do ta shmangim me sukses.