Home News Paralajmerimi i forte i zyrtarit te larte te OBSH:Mos festoni Europa do...

Paralajmerimi i forte i zyrtarit te larte te OBSH:Mos festoni Europa do goditet perseri ne dimer

383
0

Zyrtari i OBSH tha se vendet evropiane duhet te kujdesen per nje vale te dyte te infeksioneve sepse pandemia nuk ka mbaruar akoma.


Ai beri dhe nje paralajmerim te ashper per vendet qe kane filluar te lehtesojne kufizimet, sepse tani eshte koha per pergatitje dhe jo per festim.